استاد دکتر مهدی رجبعلی پور در سال ۱۳۲۴ در کرمان پا به عرصهی وجود گذاشت. وی تحصیلات ابتدایی را در پرورشگاه صنعتی گذراند. قبل از رسیدن به شش سالگی، پدر را از دست داد. اواخر دورهی دبیرستان به تهران رفت و در سال ۱۳۴۵ برای دورهی فوق لیسانس دانشگاه شیراز ثبت نام کرد و در سال ۱۳۴۹ موفق شد، از دانشگاه پنسیلوانیا و دانشگاه تورنتو پذیرش بگیرد که نهایتاً دانشگاه تورنتو را انتخاب کرد. درسال۱۳۵۱ بخش ریاضی دانشگاه تورنتو به هزینهی خود او را به عضویت انجمن ریاضیآمریکا درآورد. وی درسال۱۳۷۰به عضویت فرهنگستان علوم برگزیده شد.وی جوایز جشنوارههای خوارزمی، چهرههای ماندگار و مهندس علیرضا افضلیپور را به دست آورده و چندین دورهی فرصت مطالعاتی را در دانشگاههای «دالهوسی، تورنتو و مرکز علوم عبدالسلام» گذرانده است.
خانم دکتر زهرا گویا، پروفسور مهدی رجبعلی پور، استاد جهانپور صفایی
علاوه بر مشاهیری که از آنها یاد شد، خطّهی کرمان، بزرگان دیگری را نیز در دامان خود پرورده است که نام، آثار و افکار هر کدام از آنان موجب مباهات و افتخاریک جامعه است؛ بزرگانی چون آیتالله شیخ محمدعلی موحدی کرمانی و حجج ا سلام، آقایان: سیدیحیی جعفری، عباس حقیقی، محمدجواد حجتی کرمانی، سید محمود دعایی، مرحوم علی حجتی کرمانی و اخوان موحدی کرمانی – که از استوانههای انقلاب و صاحبان علم و کمال به شمار میروند- و نیز اساتید فرهیخته و خیّرین بزرگواری چون جواد آموزگار، جمشید سروشیان، حاج محمد ارجمند، همایون صنعتیزاده کرمانی و همچنین هنرمندان گرانقدری چون استاد قهاری (سازندهی مجسمه خواجو در کرمان، و مجسمه ی رازی در میدان رازی تهران) و بزرگانی چون افسر کرمانی، جمالالدین مؤدب، علیاصغر مشاق، محمود شاهرخی، ارفع کرمانی (توحیدی)،استاد اکبر صوتی، عبدالله دهش، دکتر برومند سعید، دکتر فرهاد ناظرزاده کرمانی، مهندسعلیرضا افضلیپور و… که این دیار همواره به وجودشان افتخار میکند.
لازم بهیادآوری است که این دیار گهرپرور، فرزندان غیور، و نام آوران ستُرگ دیگری نیز دارد که برای پرداختن به کمال و معرفت و بزرگی شان، پهنهای به عظمت تاریخ این سرزمین نیاز است؛ اینان سرداران شهید و خورشید دلانی هستند که نام و یادشان همواره بر تارک تاریخ میدرخشد و ورد زبان خداجویان خواهد بود.